Hoofdcontent

Wie zijn wij?

De Bibliotheek is er voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en wil groeien. Van 0 tot 100 jaar: iedereen is van harte welkom. Of je nu wilt lezen voor je plezier of wilt leren, voor inspiratie, ontspanning, een vraag of een ontmoeting komt; het mag allemaal.
Natuurlijk leen je in de Bibliotheek (kinder)boeken, e-books, luisterboeken, films en tijdschriften. Maar de Bibliotheek heeft veel meer te bieden. Het hele jaar door zijn er in de bibliotheek inspirerende, creatieve en leerzame (online) activiteiten voor jong en oud. Kom eens langs bij een boekpresentatie, lezing, workshop, voorleesmoment of cursus. In het DigiBiebLab leer je in workshops alles over onder andere robots, 3D printen, lasersnijden en een greenscreen. Iedereen is van harte welkom bij de activiteiten, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.
Taal, lezen en digitale vaardigheden
Lezen, schrijven, praten en goed kunnen omgaan met de computer en internet zijn heel belangrijk in de wereld van nu. De Bibliotheek ondersteunt hier kinderen en volwassenen bij. Dit doen we samen met educatieve instellingen en in de Bibliotheek. Volwassenen zijn in de Bibliotheek van harte welkom om te oefenen met taal, de computer, internet en de digitale overheid. Sluit aan bij het Taalcafé,...

Aanstaande activiteiten:

5 juni - 15:00 uur
5 t/m 9 jaar