Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Hockeyclub Cranendonck: plezier, respect, sportiviteit, welbevinden en persoonlijke groei in eigen tempo en op eigen niveau!

Onze vereniging telt momenteel rond de 300 leden in leeftijd variërend van 4 tot 70, en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Er wordt in competitieverband gespeeld in diverse door de KNHB georganiseerde competities. Daarnaast trainen/spelen wekelijks de allerjongsten, de Benjamins, en is er een enthousiaste groep Trim-hockeyers.

De competitie loopt van 1 september tot 1 juni, met een winterstop die duurt van half december tot half februari. In deze periode worden vriendschappelijke wedstrijden gespeeld, en wordt deelgenomen aan de zaalcompetitie van de KNHB.

Wij beschikken over 2 kunstgrasvelden. Het 2e kunstgrasveld werd in 2014 in gebruik genomen. Verder bevinden zich op het complex op Sportpark De Romrijten het paviljoen en een viertal kleedkamers, welke gedeeld worden met Tennisclub Maarheeze. In 2024 wordt ons hoofdveld vervangen voor een duurzaam waterveld conform de nieuwste hockeystandaarden.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
7 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
7 t/m 12 jaar