Hoofdmenu

ClubCraan


Budel

Hulp nodig?
Telefoon: 06-10208470

Hoofdcontent

Dansen | Streetdance

  • Huidige stap: Selecteer je activiteiten
  • Aankomende stap: Voor wie zijn deze activiteiten?
  • Aankomende stap: Controleer je gegevens
  • Aankomende stap: Inschijvingen voltooid
  • We verwachten je 2x:
1: 29 sep. 2020 van 16:00 tot 17:00u
2: 6 okt. 2020 van 16:00 tot 17:00u


  • LET OP: Deze Streetdance les is bedoeld voor jongens & meisjes van 5 t/m 6 jaar. Doe jij gezellig mee met de 'gratis' proeflessen? Geef je dan op ;)! Omdat vanwege COVID-19 nog niet bekend is hoeveel kinderen wij in september binnen mogen ontvangen en de aanmeldingen van Sjors Sportief samen met onze reguliere danslessen vallen, zullen wij t.z.t. bekijken hoe we de Sjors Sportief aanmeldingen het beste vorm kunnen geven mocht er een beperkt aantal dansers aanwezig mogen zijn tijdens een binnen les. Omdat vanwege COVID-19 nog niet bekend is hoeveel kinderen wij in september binnen mogen ontvangen en de aanmeldingen van Sjors Sportief samen met onze reguliere danslessen vallen, zullen wij t.z.t. bekijken hoe we de Sjors Sportief aanmeldingen het beste vorm kunnen geven mocht er een beperkt aantal dansers aanwezig mogen zijn tijdens een binnen les. Sportkleding en sportschoenen (binnen gympen) + flesje water
Vind jij dansen heel erg leuk? Kom dan gezellig meedoen met de 2 'gratis’ proeflessen bij Dansschool UC Dance.

Onze Streetdance lessen bestaan uit verschillende stijlen en technieken. De ene maand hebben we een stoere choreo met een hiphop flow, de andere maand een gave choreo waarin een andere stijl weer naar voren komt.

Vanaf 5 jaar leer je bij ons kennismaken met dans op een speelse manier. Het is een teamsport voor zowel jongens als meisjes. Maandelijks werken wij met een enthousiast team aan nieuwe choreografieën en regelmatig verzorgen wij hele leuke optredens tijdens diverse evenementen.