Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen gemeente Cranendonck krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor een betreffende doelgroep. 


Sjors Sportief & Sjors Creatief

Alle aanbieders registreren zich op deze website en voeren vervolgens hun kennismakingsaanbod in. Het volledige gemeentelijke aanbod wordt gepresenteerd in een kleurrijk boekje en wij zorgen ervoor dat alle basisschoolkinderen uit de gemeente op een opvallende manier deze boekjes in handen krijgen. Dit loopt via de basisscholen. 
Kinderen bewaren deze zorgvuldig samengestelde gids een heel schooljaar lang en kunnen zich gedurende het hele schooljaar digitaal in.


Digitale inschrijfmodule

Met een login voor alle aanbieders is het volledige inschrijfproces eenvoudig te monitoren en. Geen administratieve rompslomp.
Cranendonck in Beweging heeft op deze manier altijd actuele lijst van sportieve en culturele aanbieders binnen de gemeente en met één druk op de knop zijn deze digitaal te benaderen. De monitoring met alle bijbehorende statistieken is zeer belangrijk om het succes van het project te kunnen meten.


Geïnteresseerd of meer informatie? info@sportstimulering.nl